Qui sóc

Temps de lectura: 2 minuts

Sóc periodista i em dedico a la política municipal des de 1999. Visc a Corbera de Llobregat des de 1989, un poble que estimo i del qual he tingut l’honor i la responsabilitat de ser-ne l’Alcaldessa. Milito al Partit dels Socialistes de Catalunya des de l’any 2000. Actualment sóc la portaveu del Grup Municipal Força Corbera.

Tinc vocació per ser útil socialment i considero que el diàleg i el respecte a qui pensa diferent són bàsics per conviure en societat. Em sento ciutadana del món i estic convençuda que tots els sers humans compartim un destí comú, el qual depèn de la nostra capacitat de fer sostenible el planeta. Sense igualtat no hi ha democràcia, fins ara el millor de tots els sistemes imperfectes que els éssers humans hem sabut crear per a organitzar-nos socialment.

M’agrada fer senderisme, inventar receptes de cuina i fer bricolatge.

M’apassionen els idiomes i considero el coneixement de llengües estrangeres essencial per a la formació personal i professional. Darrerament, com a eina d’aprenentatge i actualització de l’anglès, l’alemany i el rus porto tres blogs on recullo les meves experiències en aquests idiomes.

“Word up”

,,Mein deutsches Leben”

,,Мудрая сова”

Currículum

%d